Spela slots

För de som föredrar lite mindre stoj och stim så finns det slotsspel. Craps är ett väldigt högljutt spel och även om det är roligt kan det vara skönt att ta en paus från den högljudda miljön och spela något annat ett tag. Slots är det självklara valet då det är lugnt och en favorit i alla lägen. Vill du testa på slots kan du gå in på https://frispinn.nu/ och prova några av spelen som dom rekommenderar där.

Slots spel har utvecklats drastiskt de senaste åren. Från att ha en arm, till en knapp och nu till nästan inget mer än tryck på en skärm. Det finns så många olika varianter av slots idag att få vet exakt hur många det faktiskt finns. Det finns slots som man kan spela online helt gratis, slots som man kan ladda ner helt gratis till mobilen och sedan samma versioner fast man spelar om pengar. Gratis varianterna är populärt bland de som är för unga för att få spela om pengar. Slots har blivit så folkkärt att det blivit tvunget att skapas gratis versioner för barn så de också kan vara med och ha kul.

Dessutom har slots blivit ett spel där man inte bara vinner småpengar, utan även vinster i miljonklass. Flera utav maskinerna har idag jackpotter som växer sig större och större för varje spelad omgång, tills en lycklig vinnare sedan prickar in den rätta kombinationen och därmed vinner den stora summan. På hemsidan Jackpot Science analyseras alla jackpot slots så man får en indikation på att en jackpot närmar sig och när man ska spela för att vinna en jackpott. På så sätt kan du alltid hålla dig uppdaterad kring när det finns en eventuell jackpott att plocka hem.

Förutom att ha utvecklats snabbt så har slots även en historia. Det är sällan du tänker på vilda västern utan en enarmad bandit i hörnet av en salong. Innan slots blev populärt världen över hos alla typer av människor i alla möjliga åldrar så var det bannlyst som något enbart tjuvar och banditer befattade sig med. Hasardspel överhuvudtaget var något man inte skulle röra vid så vidare man inte var en av lagbrytarna i staden – eller i det läger klasskiktet. Bordeller, salonger och skumma pokerrum. Det var inte så konstigt att man antog att du var en lagbrytare om du började spela om pengar. Det var även runt den här tiden som religion vägrade erkänna att de haft något att göra med hasardspel – även om det var ur religionen som dessa först tog rot. Slots gick däremot inte att avverka från världen – ett resultat vi kan se idag. Även om det är lagbrytare eller religiösa människor som spelar så delar vi alla glädjen som slots ger. Det är inte något fel med det och idag förstår vi det och kan alla njuta av slotsmaskinerna.